x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Costa Allegra a acostat în portul Victoria: Crucea Roşie va acorda primul ajutor pasagerilor răniţi (VIDEO)

Costa Allegra a acostat în portul Victoria: Crucea Roşie va acorda primul ajutor pasagerilor răniţi (VIDEO)

01 Mar 2012   •   06:48
Costa Allegra a acostat în portul Victoria: Crucea Roşie va acorda primul ajutor pasagerilor răniţi (VIDEO)

Nava de croaziere Costa Allegra a acostat, joi, in portul Victoria, capitala insulelor Seychelles, la trei zile de la incidentul in urma caruia pachebotul italian a ramas fara motoare in Oceanul Indian, transmite BBC.

La bordul navei se afla 1000 de pasageri, iar debarcarea ar putea dura cateva ore. Pasagerii care se afla intr-o stare de sanatate grava vor fi primii care vor fi dati jos din pachebot.

In port, Crucea Rosie locala a ridicat corturi si sunt parcate doua ambulante. Locotenent-colonelul Adeline a declarat ca subordonatii sai sunt pregatiti sa pareze, pana in ultimul moment, orice atac al piratilor impotriva pachebotului.

Nava companiei Costa Crociere s-a aflat in deriva in lagul insulelor Seychelles, in urma unui incendiu care s-a declansat la bordul vasului. Ulterior, un trauler francez a fost trimis in Oceanul Indian pentru a remorca vasul de croaziera.

Vasul de croaziera a plecat din Madagascar si se indrepta catre insulele Seychelles.

×