x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Criza financiară îl pune în pericol pe Bush

Criza financiară îl pune în pericol pe Bush

de Sînziana Stancu    |    09 Iul 2009   •   00:00

Poliţia din oraşul texan Dallas a redus, din motive financiare, măsurile de securitate care fuseseră luate la casa din Preston Hollow a fostului preşedinte George W. Bush.



În plus faţă de protecţia oferită de Secret Service, poliţia din Dallas înfiinţase un post permanent de pază în faţa locuinţei lui George W. Bush, scrie Dallas Morning News. Publicaţia americană mai dezvăluie din surse oficiale care au dorit să-şi păstreze anonimatul, că valoarea totată a costurilor alocate pentru securitatea fostului preşedinte ameican se ridica la 300.000 de dolari pe an.

"Am fost nevoiţi să renunţăm la această măsură. Va trebui să reducem numărul angajaţilor", a declarat o sursă din Poliţia din Dallas, oraş texan ce se confruntă cu un deficit bugetar de 190 de milioane de dolari, iar Poliţia este ameninţată cu o reduere de aproximativ 190 de angajaţi. Şeful Poliţiei din Dallas, David Kunkle, a precizat însă că deciziile privind crearea sau desfiinţarea unor obiective de securitate se iau în funcţie de alţi factori, nu de cei bugetari.

×
Subiecte în articol: externe