x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Crocodilul i-a sfasiat mana, dar nu a anulat nunta!

Crocodilul i-a sfasiat mana, dar nu a anulat nunta!

09 Mai 2018   •   11:19
Crocodilul i-a sfasiat mana, dar nu a anulat nunta!

Ramasa fara o mana cu cinci zile inainte de nunta, mireasa a hotarat sa nu amane ceremonia, scrie presa britanica. Fosta jucatoare de tenis Zanele Ndlovu se plimba cu logodnicul ei pe Nil, cu o canoe, cand un crocodil a prins-o, incercand sa o traga in apa.

 

"Apa era foarte linistita, cand brusc a sarit crocodilul. Mi-a smuls o parte din mana dreapta impruna cu o bucata din barca. Totul s-a intamplat foarte rapid. Crocodilul si-a infipt din nou coltii si m-a tras in apa", citeaza relatile tinere cotidianul Daily Mail.

Logodnicul s-a repezit sa ii sara in ajutor. "Jimy a inotat pana la locul unde ma luptam cu crocodilul, m-a prins cu o mana de miijloc, iar cu cealalta lovea crocodilul. Durerea era cumplica, dar Jimy era alaturi. Am prins curaj pentru a lupta mai departe si, chiar daca si el era socat, m-a linistit", a relatat in continuare Ndlovu.

Unul dintre ghizii care insotea grupul din care facea parte tanara pereche i-a legat rana, altul a chemat ajutoare. A fost dusa la spital cu elicopterul. Doctorii au fost nevoiti sa amputeze ceea ce ii mai ramasese din mana. Cinci zile mai tarziu, tinerii deveneau sot si sotie. Ceremonia s-a desfasurat in capela spitalului.

"M-am pregatit atat de mult pentru nunta. Nu mi-am imaginat niciodata ca soarta ma va obliga sa ma marit in capela unui spital si fara o mana. Dar nu ma plang, am avut cea mai frumoasa nunta si sunt atat de bucuroasa ca nu am anulat-o. A fost o incercare cumplita, dar am un sot extraordinar", a adaugat tanara.

 

×