x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cu măşti şi fără focuri de artificii. Disneyland din Shanghai s-a redeschis

Cu măşti şi fără focuri de artificii. Disneyland din Shanghai s-a redeschis

11 Mai 2020   •   11:40
Cu măşti şi fără focuri de artificii. Disneyland din Shanghai s-a redeschis

După trei luni de pauză, Walt Disney Company a redeschis cel mai mare parc de distracţii al său din Asia, cel din Shanghai. Luni, Shanghai Disney Resort şi-a deschis porţile, la 30% din capacitate, însă cu reguli de distanţare socială şi măsuri de securitate publică stricte.

Primul grup de 200 de vizitatori norocoşi au fost lăsaţi să intre în parcul de distracţii la ora locală obişnuită, 9.30. Vizitatorii au intrat în baza orelor tipărite pe bilete.

Biletete au fost puse în vânzare săptămâna trecută şi s-au epuizat în câteva minute, potrivit The Hollywood Reporter.

La puţin timp după redeschidere, a avut loc o scurtă ceremonie cu toate personajele simbol al parcului, inclusiv Mickey Mouse, Duffy, supereroii Marvel, prinţesele Disney, personajele Toy Story şi Star Wars.

30% din capacitatea parcului se traduce prin aproximativ 24.000 de vizitatori, iar decizia a fost luată pentru a putea fi respectate măsurile de securitate sanitară. Printre acestea se numără păstrarea unei distanţe sociale în cazul cozilor, purtarea măştilor de protecţie facială, curăţarea frecventă a parcului şi măsurarea temperaturii corporală a vizitatorilor la intrare. Vizitatorii nu vor putea face traţionalele fotografi alături de personajele Disney.

De aproape o lună, în China nu au mai fost înregistrate decese din cauza COVID-19, maladia provocată de coronavirusul apărut chiar în această ţară.

Vineri, autorităţile chineze au emis o serie de măsuri potrivit cărora anumite locuri de divertisment, precum parcuri, atracţii turistice, muzee şi cinematografe pot fi redeschide dacă pot limita numărul de vizitatori, pentru a evita răspândirea virusului.

Parcurile Disney din Hong Kong, Japonia, Europa şi SUA rămân închise.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Disneyland