x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum a câştigat un funcţionar german 745,000 euro fără să muncească deloc

Cum a câştigat un funcţionar german 745,000 euro fără să muncească deloc

13 Apr 2012   •   16:18
Cum a câştigat un funcţionar german 745,000 euro fără să muncească deloc

Dupa ce a aflat ca postul sau a fost desfiintat in urma restructurarilor, Un functionar german in varsta de 65 de ani a trimis celor 500 de colegi ai sai din administratia publica a oraselului Menden, in ziua pensionarii lui, un mesaj de ramas bun in care sustine ca in ultimii 14 ani de munca a castigat 745.000 de euro fara sa munceasca deloc.

'Din anul 1998, am fost prezent, dar nu am fost in mod real aici. Asadar, voi fi bine pregatit pentru pensionare. Adio', a scris el intr-un mail care a ajuns si redactiei ziarului german Westfalen-Post. Primarul localitatii Menden afirma ca a simtit 'o mare doza de furie' cand a vazut mail-ul.

Functionarul iesit la pensie acuza autoritatile publice locale ca au creat posturi ineficiente, avand structuri redundante si paralele si ca au mai angajat o alta persoana cu aceleasi sarcini, lasandu-l astfel fara obiectul muncii.
'Sigur ca am profitat din plin de libertatea pe care mi-au oferit-o', a precizat functionarul, al carui nume nu a fost facut public.

×