x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cum câştigi premiul cel mare la LOTO. A ghicit de şapte ori numerele şi acum dezvăluie cele patru reguli de aur ale jocului

Cum câştigi premiul cel mare la LOTO. A ghicit de şapte ori numerele şi acum dezvăluie cele patru reguli de aur ale jocului

30 Noi 2012   •   12:13
Cum câştigi premiul cel mare la LOTO. A ghicit de şapte ori numerele şi acum dezvăluie cele patru reguli de aur ale jocului
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images
Un bărbat din Florida, care a câştigat până acum de şapte ori marele premiu la loterie, împărtăşeşte câteva din secretele sale.

Richard Lustig a câştigat până acum de şapte ori premiul cel mare şi sustine că ''norocul n-are nimic de-a face cu asta''.

El sfătuieşte jucătorii să trateze totul ca pe un job sau o investiţie şi să joace în fiecare săptămână. ''Să joci isteţ, înseamnă să ai totuşi un buget în care să te încadrezi şi să nu cumperi mai multe bilete decât îţi poţi permite''.

Acesta spune că ''există patru reguli pe care orice jucător ar trebui să le aibă'', povesteşte bărbatul în vârstă de 61 de ani, pentru huffungtonpost.

- Alege-ţi singur numerele, nu lua bilete cu numere aleatorii, de la agenţie
- Caută dacă numerele tale au mai câştigat vreodată
- Alege-ţi zece seturi de numere norocoase şi foloseste-le de câte ori cumperi bilete
- Cumpară câte bilete iţi poţi permite, însă nu depăşi bugetul.

Cu sumele câştigate în valoare de 1 milion de dolari, Richard şi-a cumpărat o casă în valoare de 350.000 de dolari, o motocicletă Harley Davidson de 25.000 de dolari şi o maşina Jaguar în valoare de 80.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: loto castig secrete