x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Cursa 447 / 29 de cadavre scoase din Atlantic

Cursa 447 / 29 de cadavre scoase din Atlantic

09 Iun 2009   •   00:00
Cursa 447 / 29 de cadavre scoase din Atlantic

Căutările în cazul avionului Airbus A330, prăbuşit în Atlantic săptămâna trecută, continuă. Marina braziliană a anunţat recuperarea stabilizatorului de zbor şi a altor componente importante. Oficialii brazilieni au declarat că 29 de trupuri neînsufleţite au fost scoase la suprafaţă, din zona unde s-a prăbuşit avionul.



Majoritatea cadavrelor au fost recuperate dintr-o zonă aflată la peste 1.000 de kilometri distanţă de Recife, pe coasta nord-estică a Braziliei, informează antena3.ro.

Autorităţile speră în continuare că vor găsi şi cutiile negre care ar ajuta la elucidarea cauzelor prăbuşirii. Un submarin francez a fost trimis la faţa locului pentru a ajuta la căutarea acestora.

Medicii au început să colecteze probe ADN de la rudele celor dispăruţi pentru a reuşi identificarea cadavrelor recuperate.

Avionul Airbus A330 al companiei Air France, care asigura legătura între Rio de Janeiro şi Paris, a dispărut acum o săptămână în largul coastelor braziliene cu 228 de persoane la bord, printre care se afla şi o româncă. Motivele prăbuşirii aparatului nu au fost clarificate încă. (V.A.)

×
Subiecte în articol: externe