x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Declaraţii ULUITOARE la o conferinţă, în Italia. Ce spune un preot catolic despre îngeri uimeşte audienţa (VIDEO)

Declaraţii ULUITOARE la o conferinţă, în Italia. Ce spune un preot catolic despre îngeri uimeşte audienţa (VIDEO)

23 Dec 2013   •   09:22
Declaraţii ULUITOARE la o conferinţă, în Italia. Ce spune un preot catolic despre îngeri uimeşte audienţa (VIDEO)

Reprezentantul unei biserici catolice din Italia a declarat în cadrul unei conferinţe susţinute la Roma că îngerii există, însa "nu au aripi şi nu arată ca nişte heruvimi", scrie Daily Mail. Pastorul Renzo Lavatori, un "îngerolog", afirmă că aceste făpturi ale Raiului, despre care se vorbeşte din ce în ce mai mult în ultima perioadă datorită mişcării spirituale New Age, sunt ca nişte cioburi de lumină.

"Nu vedem prea mult îngerii, mai mult le simţim prezenţa. Ei sunt ca nişte raze de lumină care se reflectă asupra noastră prin nişte vaze de cristal. Avem parte de o redescoperire a îngerilor în creştinism", a spus pastorul Renzo Lavatori, în cadrul unei conferinţe având ca temă existenţa îngerilor.

Dezbaterea, organizată de de Fondazione Archivio Storico, a avut loc în Palazzo della Cancelleria, o clădire deţinută de Vatican.

Lavatori a crede că popularitatea imaginilor cu îngeri este rezultatul faptului că aceştia au ajuns din nou "la modă", însă este o desconsiderare a artei imaginilor cu îngeri care explodează de fiecare dată în preajma Crăciunului.

"Exista loc şi pentru aşa ceva, însa trebuie să înţelegeţi că acestea nu sunt reprezentări reale. Îngerii nu au aripi şi nu arată ca nişte heruvimi", a mai spus preotul italian.

Renzo Lavatori, care este de asemenea expert şi în "demoni", spune că oamenii au nevoie de îngeri mai mult ca oricând, deoarece materialismul din societate a lăsat o uşă larg deschisă diavolului.

"Interferenţa cu forţele Răului este mult mai mare. De aceea sunt cozi lungi la biserică pentru exorcizări", a mai spus preotul.

×