x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Decorator parizian, obligat de o prinţesă saudită să-i sărute picioarele

Decorator parizian, obligat de o prinţesă saudită să-i sărute picioarele

29 Sep 2016   •   16:33
Decorator parizian, obligat de o prinţesă saudită să-i sărute picioarele

O prinţesă saudită a stârnit revolta publicului pe intrenet după ce l-a pus pe un decorator parizian să îi sărute picioarele şi a ordonat unui bodyguard să-l omoare pe lucrător.

Incidentul a avut loc în această vară însă incientul a ajuns la cunoştinţa publicului după ce francezul a depus o plângere penală.

Bărbatul, a cărui identitate nu se cunoaşte, susţine că a fost chemat în locuinţa prinţesei, care se află în cel mai luxis cartier din arondismentul 16 al Parisului, pentru a executa o lucrare de redecorare, scrie Le Point.

Francezul a început să facă poze camerei pe care urma să o redecoreze, ceea face parte din procedura standard pentru a putea repune articolele de mobilier exact la încheierea şantierului.

Prinţesa a început să îl acuze pe meşter că vrea să vândă fotografiile presei şi şi-a pierdut cumpăturl. Victima susţine că doi bodyguarzi înarmaţi l-au imobilizat, i-au legat mâinile la spate şi l-au lovit în cap după care l-au obligat să se aşeze în genunchi şi să sărute picioarele femeii.

Prinţesa le-ar fi ordonat gărzilor de corp să îl omoare: "omorâţi câinele, nu merită să trăiască."

Decoatorul spune că timp de 4 ore a durat chinul până când un al treilea bodyguard a făcut o copie după actul de identitate al bărbatului după care l-a dat afară din casă.

Meşterul a cerut plata pentru munca efectuată cât şi pentru echipamentul care rămăsese în apartamentul prinţesei, însă cererea sa a rămas fără niciun răspuns.

×