x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Delegaţia Angelei Merkel, atacată la Chişinău cu un cocktail Molotov!

Delegaţia Angelei Merkel, atacată la Chişinău cu un cocktail Molotov!

23 Aug 2012   •   07:59
Delegaţia Angelei Merkel, atacată la Chişinău cu un cocktail Molotov!

Delegatia cancelarului german, Angela Merkel, a fost atacata la Chisinau cu un cocktail Molotov, anunta jurnal.md. Un cetatean de 23 de ani a aruncat o sticla cu material inflamabil si, potrivit MAI, aceasta a ajuns in automobilul premierului Moldovei, Vlad Filat. Potrivit serviciului de presa al Ministerului Afacerilor Interne, tanarul a fost imediat retinut. Se pare ca acesta nu a opus rezistenta si s-a urcat linistit in masina politiei.

Incidentul s-a produs in apropierea fabricii Bucuria, aseara, la ora 21:00.

Pe durata aflarii sale la Chisinau, Angela Merkel s-a deplasat intr-un automobil dotat cu cel mai inalt nivel de protectie anti-glont.

Potrivit jurnal.md, la miezul noptii MAI a expediat un mesaj presei in care multumeste cetatenilor "pentru cooperare si comportament prietenos in timpul vizitei cancelarului german, Angela Merkel".

Cancelarul german Angela Merkel s-a aflat miercuri intr-o vizita de cateva ore in capitala Republicii Moldova. In urma vizitei sale, Angela Merkel a lasat deschisa perspectiva pe termen lung a unei aderari a Republicii Moldova la Uniunea Europeana.

×