x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dezvăluiri șocante ale unei cunoscute cântăreţe. A fost violată prima oară la vârsta de 10 ani de un polițist. „Am pierdut numărătoarea violurilor”

Dezvăluiri șocante ale unei cunoscute cântăreţe. A fost violată prima oară la vârsta de 10 ani de un polițist. „Am pierdut numărătoarea violurilor”

01 Iul 2019   •   16:38
Dezvăluiri șocante ale unei cunoscute cântăreţe. A fost violată prima oară la vârsta de 10 ani de un polițist. „Am pierdut numărătoarea violurilor”
Sursa foto: Facebook

Cântăreaţa Nyaruach avea doar 10 ani când a fost pentru prima dată violată de un comandant al poliţiei, scrie The Mirror. Fără nicio putere în faţa bărbatului înarmat, aceasta ştia că va fi omorâtă dacă opune rezistenţă.

Nyaruach, acum în vârstă de 35 de ani, care avea doar patru ani când a fost omorâtă mama ei, este una dintre miile de femei şi fete care au îndurat violenţe sexuale în timpul războiului civil din Sudan.

Cântăreaţa locuieşte acum într-o tabără de refugiaţi din Kenya şi îşi doreşte ca toată lumea să audă de clipele de groază la care a fost supusă. Aceasta şi-a canalizat experienţele în muzică, iar vara aceasta urmează să aibă concerte la cele mai mari festivaluri din Marea Britanie.

Nyaruach a povestit despre cum a văzut cum familia îi era omorâtă şi cum casele din Sudan erau incendiate. Cântăreaţa nu mai ştie de câte ori a fost violată şi spune că a avut momente în care a încercat să se sinucidă.

Acum, tânăra vrea să fie vocea femeilor şi copiilor care suferă în zonele de conflict.

“Am fost violată pentru prima dată în timpul războiului. Am mers la el (n.r. poliţist) pentru ajutor, însă a profitat. Când au puterea, nu poţi să îi opreşti, o să profite de tine. Poţi doar să accepţi ce îţi fac, şi asta se întâmplă în Sudanul de Sud. Dacă nu îi laşi să facă ce vor, o să mori. Femeile nu au drepturi.”, a spus aceasta.

Atrocităţi similare au loc şi în prezent.

În luna februarie, ONU a trimis anchetatori în Sudanul de Sud, unde 50 de copii erau violaţi de forţele guvernamentale. Pe lângă copii, 84 de femei s-au aflat în aceeaşi situaţie în ultimele trei luni ale anului 2018.

×