x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Diplomatul român, vinovat

Diplomatul român, vinovat

01 Apr 2010   •   00:00

Moartea lui Tong Kok Wai într-un accident de circulaţie, produs în decembrie în Singapore, este consecinţa unui act necugetat al fostului însărcinat cu afa­ceri al României în această ţară, Silviu Ionescu, care a fost şoferul maşinii implicate în accident, a conchis ieri ancheta singaporeză.

Fostul însărcinat cu afaceri al României în Singapore, Silviu Ionescu, revenit în ţară după accident, a fost identificat de Poliţie ca fiind şoferul maşinii Audi A6 care a lovit trei persoane pe Strada Bukit Panjang din capitala singaporeză la 15 decembrie, a conchis ancheta judiciară demarată pentru a stabili circumstanţele morţii uneia dintre aceste persoane,

Tong Kok Wai, relatează The Straits Times în ediţia electronică. Tong a murit în spital la aproape o săptămână după accidentul din decembrie. Victor Yeo, ofiţer de Poliţie judiciară (coroner), s-a declarat mulţumit că ancheta a dovedit "fără umbră de îndoială" că şoferul maşinii Audi implicate în accidentul din 15 decembrie este Silviu Ionescu, în vârstă de 49 de ani. El este acuzat de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi fals în declaraţii, deoarece a minţit că maşina cu care a provocat accidentul i-a fost furată din faţa ambasadei.

×