x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dispare loteria vizelor pentru Statele Unite din 2014?

Dispare loteria vizelor pentru Statele Unite din 2014?

02 Mai 2013   •   19:21
Dispare loteria vizelor pentru Statele Unite din 2014?

 Din mai multe milioane de candidați, doar aproximativ 100.000 de persoane au fost selecţionate anul acesta de către administrația SUA, pentru a primi cardul de rezidenţă permanentă pe teritoriul american.

Cu un pic de ajutor propagandistic, visul american pare să fie prezent în multe dintre planurile de viitor ale multor familii de pe mapamond. În fiecare an numărul solicitărilor de vize de rezidenţă permanentă depășește cu mult numărul celor acordate, aplicanții provenind din ţări din Africa, Europa şi Asia.

Toruși, 2014 s-ar putea să fie ultimul an în care s-ar putea obține o viză de rezidență pe teritoriul SUA prin intermediul loteriei, ce ar putea dispărea anul viitor în cazul adoptării unui nou proiect de lege în domeniu.

Cei care au dorit obținerea unei vize americane în 2014 au trebuit să înainteze o solicitare oficialităților americane, operațiune efectuată în mod gratuit, pe internet, în luna octombrie din 2012. Într-o etapă intermediară de selecție, au fost alese 100.000 de persoane, iar dintre acestea, doar 50.000 vor primi green card-ul.
Pentru cei care s-au înscris la această loterie, verificarea rezultatelor se poate efectua pe site-ul www.dvlottery.state.gov.

×
Subiecte în articol: loteria vizelor