x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi băieţi, daţi jos din autobuz sub ameninţarea cuţitului, forţaţi să se bată şi să facă sex. Ce au filmat camerele de supraveghere

Doi băieţi, daţi jos din autobuz sub ameninţarea cuţitului, forţaţi să se bată şi să facă sex. Ce au filmat camerele de supraveghere

21 Mar 2015   •   12:49
Doi băieţi, daţi jos din autobuz sub ameninţarea cuţitului, forţaţi să se bată şi să facă sex. Ce au filmat camerele de supraveghere

Scenă terifiantă în sudul Londrei. Doi băieți adolescenți, care se aflau într-un autobuz, au fost amenințati cu un cuțit de un necunoscut, forțați să coboare din vehicul, să fure din magazine, să se bată și să facă sex.

Potrivit Metro, bărbatul i-a abordat pe cei doi băieți când autobuzul se afla în districtul Brixton. Le-a spus că are un cuțit și i-a forțat să coboare. Ajunși într-un parc, i-a pus pe tineri să se bată, apoi să fure dintr-un magazin aflat în apropiere. Tot sub amenințarea cuțitului, cei doi băieți au fost duși în scara unui bloc de locuințe în cartierul Walworth, unde i-a obligat să facă sex.



După ce au scăpat din mâinile infractorului, tinerii s-au dus la Poliție și au spus ce s-a întâmplat, oferindu-le organelor de cercetare descrierea agresorului. În urma informațiilor primite de la adolescenți, poliția a publicat imagini cu bărbatul, surprinse de camerele de supraveghere.

"Cele două victime au fost îngrozite de amenințările făcute de suspect, care le-a spus că are în posesie un cuțit. Cu toate astea, băieții au fost extrem de curajoși, venind la poliție și dând informații despre infractor", a declarat detectivul Amy Beautridge.

Cele mai interesante articole:
FENOMEN ÎNSPĂIMÂNTĂTOR într-un cimitir din Columbia. Ce se întâmplă cu morţii în sicrie. Localnicii sunt ULUIŢI (VIDEO)
CUM SĂ EVADEZI DIN ÎNCHISOARE! Un deţinut iese din celulă în mai puţin de 30 de secunde. TOTUL A FOST FILMAT! (VIDEO ȘOCANT)
RĂMÂI CU GURA CĂSCATĂ! Părinţii escaladează zidurile unei şcoli ca să le dea fiţuici elevilor (VIDEO INCREDIBIL)
Un pastor face un AVERTISMENT CUTREMURĂTOR. "Este un FENOMEN EXTREM DE RAR, are loc o dată la 100.000 de ani!"
DESCOPERIREA FABULOASĂ care ar putea rescrie ISTORIA OMENIRII! Ce au găsit oamenii de ştiinţă în Kenya (VIDEO)
LUMINI MISTERIOASE pe cerul Rusiei. Cum explică speciliştii FENOMENUL BIZAR filmat în creierii nopţii (VIDEO)
Dovezi ale LUMII DE DINCOLO. Mărturisirile INCREDIBILE ale unui medic-psiholog despre VIAŢA DE DUPĂ MOARTE

×