x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe LUMINI MISTERIOASE pe cerul Rusiei. Cum explică speciliştii FENOMENUL BIZAR filmat în creierii nopţii (VIDEO)

LUMINI MISTERIOASE pe cerul Rusiei. Cum explică speciliştii FENOMENUL BIZAR filmat în creierii nopţii (VIDEO)

18 Mar 2015   •   12:24
LUMINI MISTERIOASE pe cerul Rusiei. Cum explică speciliştii FENOMENUL BIZAR filmat în creierii nopţii (VIDEO)

O imensă lumină alb-albastră a inundat cerul Rusiei în regiunea Stavropol a intrigat locuitorii din zonă. Fenomenul inexiplicabil a avut loc luni, în jurul orei 00:39 (ora locală). Evenimentul luminos a fost filmat cu camera video instalată la bordul unei maşini, scrie Russia Today.

Despre fenomen, oamenii din zonă diverse teorii, de la exerciţii militare, avarie la reţeaua de electricitate, Aurora Boreală, prăbuşirea unui asteroid, până la ...OZN-uri. "Am fost foarte speriată când am văzut acea lumină imensă, deja mă bagasem în pat. La un moment dat, ceva foarte puternic a luminat tavanul camerei", a declarat o femeie din oraşul Stavropol.

Cerul întunecat din zona orasului Stavropol a devenit orbitor pentru câteva secunde luni, 16 martie. Un şofer a filmat imaginile cu camera din maşină şi le-a postat ulterior pe YouTube, materialul video strângând peste 30.000 de vizualizări.

Oficiali din serviciile de meteorologie spun însă că fenomenul nu are cauze naturale şi că, mai degrabă, sursa luminii este localizată undeva pe pământ.





×