x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi morţi în prima zi după intrarea în legalitate a posesiei de marijuana în Washington

Doi morţi în prima zi după intrarea în legalitate a posesiei de marijuana în Washington

09 Dec 2012   •   19:12
Doi morţi în prima zi după intrarea în legalitate a posesiei de marijuana în Washington

Prima zi ulterioară intrării în legalitate a posesiei de marijuana în statul american Washington, sărbătorită drept o relaxare binevenită a legislaţiei, a fost marcată de violenţe şi reacţii confuze din partea autorităţilor.

Conform ABC News, în oraşul Puyallup, doi bărbaţi au fost împuşcaţi mortal de către proprietarul casei în care aceştia au încercat să intre prin efracţie, o presupusă fermă de marijuana.

Conform reprezentantului şerifului din Pierce County, proprietarul, în vârstă de 35 de ani, i-a împuşcat pe cei doi hoţi în podul casei, acolo unde au fost descoperite cadavrele acestora, alături de mai multe plante de marijuana.

Deşi legea votată luna trecută permite posesia de marijuana în statul Washington, cultivarea şi vânzarea platei în afara spaţiilor destinate scopurilor medicale este în continuare interzisă şi ilegală.

Legislaţia permite posesia şi consumul de marijuana în statul Washington, cei care o cumpără sunt acoperiţi, dar cel care o vinde comite o infracţiune atâta timp cât această vânzare nu este însoţită de recomandarea scrisă a medicului.

×
Subiecte în articol: marijuana posesie washington