x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi răniţi într-un schimb de focuri la intrarea în Muzeul Holocaustului din Washington

Doi răniţi într-un schimb de focuri la intrarea în Muzeul Holocaustului din Washington

10 Iun 2009   •   00:00

Un schimb de focuri de armă desfăşurat la intrarea Muzeului Holocaustului din Washington s-a soldat cu rănirea a cel puţin două persoane, dintre care una este agent privat de securitate, potrivit oficialilor poliţiei şi pompierilor, citaţi de CNN.



Vehiculele serviciilor de urgenţă au sosit la scena tragediei, în apropiere de Capitol Mall.
Un martor ocular, care şi-a spus numai prenumele, Maria, a afirmat că a auzit cinci împuşcături şi a văzut un agent de securitate rănit întins pe jos. "Era în mod sigur un agent de securitate, era căzut pe jos şi sângera", a povestit ea, adăugând că "era cu faţa în jos...iar din spate îi curgea sânge".

Dave Pearson, profesor la Washington, a declarat că se afla la etajul al patrulea al muzeului când a auzit un zgomot puternic.
"La momentul respectiv vizitam muzeul şi, dintr-o dată, am auzit un zgomot asurzitor şi brusc ni s-a spus să ne oprim unde eram", a declarat el.
"Nu am auzit decât o bubuitură şi asta a fost tot", a adăugat el.

O femeie care a refuzat să-şi spună numele a declarat că, din ce a înţeles, împuşcăturile au avut loc în interiorul muzeului, în apropierea un punct de control de la intrare. Ea a adăugat că a fost rapid evacuată. "Am văzut o bandă galbenă pe hol atunci când au fost scoşi afară în grabă", a povestit ea. "Au intrat şi au spus că trebuie să plecăm imediat, după care ne-au scos afară", a adăugat femeia.

×
Subiecte în articol: externe