x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi români, arestaţi în Cipru, după ce au folosit carduri false pentru cumpărături de 31.000 euro

Doi români, arestaţi în Cipru, după ce au folosit carduri false pentru cumpărături de 31.000 euro

01 Iul 2009   •   00:00

Românii, din nou în atenţia presei din străinătate. Doi bărbaţi din România, în vârstă de 25 de ani, au fost arestaţi, luni, în Cipru. Potrivit Cyprus Mail, aceştia ar fi folosit cărţi de credit false pentru a a face cumpărături de 31.000 de euro.



Autorităţile au deschis o anchetă în acest caz. Potrivit lui Haris Hadjiyiasemi, reprezentant al autorităţilor, poliţia a fost informată de compania JCC că cineva a utilizat un card fals într-o benzinărie.

Poliţia i-a localizat pe români cu ajutorul patronului benzinăriei în care au folosit cardul. Acesta a luat numărul maşinii celor doi suspecţi care au fost găsiţi într-un hotel din apropiere.

Autorităţile cred că românii au folosit carduri false în mai multe localităţi din Cipru. Ei şi-au cumpărat haine, produse electronice şi bijuterii în valoare de 31.000 de euro. O instanţă din Larnaca a dispus reţinerea românilor pentru trei zile, timp în care poliţiştii vor investiga cazul.

antena3.ro

×
Subiecte în articol: externe