x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi români sunt căutați pe Canalul Mânecii după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat

Doi români sunt căutați pe Canalul Mânecii după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat

06 Aug 2017   •   15:18
Doi români sunt căutați pe Canalul Mânecii după ce ambarcațiunea în care se aflau s-a scufundat

Autorităţile britanice desfăşoară o operaţiune de salvare pe Canalul Mânecii, după ce doi români au fost daţi dispăruţi în urma scufundării unei ambarcaţiuni de mici dimensiuni în noaptea de sâmbătă spre duminică, scrie Daily Mail.

Conform acestei surse, două ambarcaţiuni au intrat în coliziune la o distanţă de circa două mile de coasta oraşului Shoreham, una dintre ele scufundându-se. La bordul acesteia din urma s-ar fi aflat patru persoane.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, prezentat de Daily Mail drept român din Londra, a fost salvat de pescari, care l-au găsit agăţat de o baliză. Un altul a fost şi el salvat iniţial de echipele specializate, dar a decedat ulterior, iar ceilalţi doi sunt în prezent căutaţi.

Potrivit poliţiei, ambarcaţiunea care s-a scufundat a plecat din portul Brighton Marina după miezul nopţii. Conform unui martor, condiţiile de navigaţie erau 'teribile' şi vizibilitatea foarte slabă.AGERPRES

×
Subiecte în articol: romani disparuti canalul manecii