x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Doi soldaţi ucişi în Israel în confruntări cu combatanţi din Gaza

Doi soldaţi ucişi în Israel în confruntări cu combatanţi din Gaza

de Agerpres    |    19 Iul 2014   •   21:59
Doi soldaţi ucişi în Israel în confruntări cu combatanţi din Gaza

Doi soldaţi israelieni au fost ucişi sâmbătă dimineaţă de un comando palestinian care s-a infiltrat în Israel printr-un tunel din Gaza, a anunţat armata, ridicând la trei bilanţul militarilor ucişi de la începutul ofensivei terestre.

"Soldaţii se numeau Adar Bersanao, de 20 de ani, din Nehariya şi Amotz Greenberg, de 45 de ani, din Hod Hasharon", a declarat armata într-un comunicat.

"În această dimineaţă, terorişti s-au infiltrat în Israel din centrul Fâşiei Gaza printr-un tunel. Armata a replicat, omorând un terorist şi l-a respins pe celălalt în interiorul Fâşiei Gaza", a anunţat armata, adăugând că asupra soldaţilor s-a tras cu arme automate şi rachete antitanc.

În Gaza, aripa armată a mişcării palestiniene Hamas, Brigăzile Ezzedin al-Qassam, a revendicat o operaţiune "în spatele liniilor inamice", adică în teritoriul israelian.

Armata israeliană a făcut din distrugerea reţelei subterane a Hamas în Gaza prioritatea sa, temându-se că va servi la lansări de atacuri împotriva civililor israelieni. 

Citește și Apocalipsa vine AZI
13 Apocalipse pe care le-am ratat și încă una, care va veni

×
Subiecte în articol: Israel fasia gaza