x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dolce y Gabbana, suspectaţi de evaziune fiscală

Dolce y Gabbana, suspectaţi de evaziune fiscală

18 Mai 2008   •   00:00

Fiscul italian a deschis o anchetă asupra celebrilor creatori de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, suspectaţi de evaziune fiscală, informează cotidianul italian La Repubblica.



Fiscul italian a deschis o anchetă asupra celebrilor creatori de modă Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, suspectaţi de evaziune fiscală, informează cotidianul italian La Repubblica, citat de AFP.

Potrivit cotidianului - care nu citează vreo sursă - inspectorii de la serviciul venituri-impozite din Milano îi acuză pe cei doi creatori că au creat la Luxemburg două societăţi fantomă pentru a ascunde venituri de 260 de milioane de dolari şi a nu plăti în Italia impozit asupra sumei, în perioada 2004 - 2006.

Patronii casei de modă italiene Dolce & Gabbana au spus că nu doresc să comenteze informaţiile din La Repubblica, a indicat, sâmbătă, agenţia de ştiri Ansa.

Cei doi tineri creatori se numără printre cei mai bogaţi italieni şi, implicit, printre cei care plătesc cele mai mari impozite.

Potrivit cifrelor oficiale postate online, la sfârşitul lunii aprilie, de Ministerul italian de Finanţe, în 2005, veniturile fiecăruia dintre ei erau de 29 de milioane de euro, în timp ce impozitele se situau la cifra de 12 milioane pentru fiecare.
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: externe