x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dominique Strauss-Kahn ar fi avut trei aventuri înaintea presupusului viol de la New York

Dominique Strauss-Kahn ar fi avut trei aventuri înaintea presupusului viol de la New York

de Agerpres    |    18 Iul 2011   •   15:09

Dominique Strauss-Kahn ar fi avut raporturi cu trei femei diferite in week-end-ul presupusului viol impotriva unei cameriste, dezvaluie saptamanalul francez Le Point.

El i-ar fi marturisit sotiei, Anne Sinclair, ca a fost cu trei femei pe 13 si 14 mai, ziua in care se presupune ca ar fi violat o camerista la hotelul Sofitel din Manhattan. Le Point citeaza un apropiat al celor doi in sprijinul afirmatiilor sale.

Fostul director al Fondului Monetar International (FMI) i-ar fi spus sotiei ca a avut raporturi consimtite si ca n-a violat pe nimeni, iar Anne Sinclair l-ar fi crezut. "Dominique n-a fost niciodata violent cu nimeni. Nici copiilor nu le-a dat vreodata o palma. Este un seducator, dar nu un violator', ar fi spus Anne Sinclair prietenilor sai.

Dominique Strauss-Kahn, in varsta de 62 de ani, este acuzat ca a agresat-o sexual pe Nafissatou Diallo, 32 de ani, camerista la hotelul Sofitel din Manhattan. Faptele ar fi avut loc la 14 mai. Potrivit New York Times, DSK a primit in camera sa doua femei. Avocatii victimei sustin ca DSK a fost filmat urcand in lift sambata, la 01h30, cu o femeie, care ar fi plecat din camera dupa o ora si jumatate.

×