x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dominique Strauss-Kahn, fotografiat în compania unei noi iubite. Vezi cine este şi cum arată împreună

Dominique Strauss-Kahn, fotografiat în compania unei noi iubite. Vezi cine este şi cum arată împreună

de Marina Constantinoiu    |    10 Sep 2012   •   14:56
Dominique Strauss-Kahn, fotografiat în compania unei noi iubite. Vezi cine este şi cum arată împreună

Inima zburdalnica, ochi alunecosi, fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, care s-a despartit recent de sotia sa, Anne Sinclair, are o noua iubita, care lucreaza pentru un post de televiziune. Cel putin asta scrie, ilustrand articolul cu fotografii infatisandu-i pe cei doi in Corsica, revista franceza VSD.

E despartit de nevasta
VSD ii publica si numele noii doamne din viata lui DSK: Myriam. "Noua partenera a lui DSK este o vioaie femeie de circa 40 de ani, celibatara, ocupand un post de conducere la o mare televiziune', scrie VSD, care reaminteste faptul ca Anne Sinclair a recunoscut ca s-a despartit de DSK.

Intr-un interviu publicat la 31 august de cotidianul Le Parisien/Aujourd’hui en France, Anne Sinclair, director editorial al editiei franceze a site-ului de informatii Hufftington Post, a confirmat implicit zvonurile privind despartirea de Dominique Strauss-Kahn si a precizat ca se simte bine.

"Am o mina buna, am fost in vacanta, lucrez din nou intens, sunt pasionata de alegerile americane", a fost raspunsul ei la intrebarea "Cum va merge in viata personala dupa separarea de Dominique Strauss-Kahn ?". "Am in continuare o relatie foarte puternica cu cei sase copii ai mei" - cei doi fii impreuna cu jurnalistul Ivan Levai si cei patru copii proveniti din precedentele casatorii ale lui DSK -, a continuat Anne Sinclair. "Imi merge foarte bine, multumesc", a adaugat ea.

O sursa apropiata lui DSK a confirmat, la 2 iulie, ca fostul director al FMI si Anne Sinclair erau despartiti de circa o luna, dupa un mariaj de 20 de ani. Cei doi nu au vorbit niciodata in mod direct despre acesta.

Alaturi de el
DSK si sotia sa au revenit in Franta in septembrie 2011, dupa scandalul in care fostul director general al FMI a fost acuzat de agresiune sexuala de catre o camerista angajata a hotelului Sofitel din New York. Scandalul l-a costat postul de la FMI si i-a distrus sansele prezidentiale in Franta. Pe intreg parcursul scandalului, Anne Sinclair si-a aparat sotul si a ramas alaturi de el. Apoi, la 26 martie, DSK a fost inculpat din nou, pentru proxenetism in cadrul afacerii zise a hotelului Carlton din Lille.

Suparati pe presa
Acum, dupa aparitia articolului din VSD, avocatii lui DSK si ai doamnei Myriam au anuntat ca vor da in judecata mai multe publicatii "pentru atingeri aduse vietii private', dupa ce fotografii prezentandu-i impreuna au aparut in presa.

DSK va depune o plangere zilele urmatoare contra VSD, Closer si Voici, trei reviste "care fac comert cu viata privata a altuia', a precizat luni pentru France Presse avocatul acestuia, Richard Malka. "Ceea ce suporta omul acesta este o adevarata vanatoare, este insuportabil', a declarat avocatul.

Femeia care apare in acele fotografii catalogate drept "furate', adica realizate fara consimtamantul subiectilor fotografiati, va face si ea plangere, poate intr-o procedura comuna, la adresa celor trei reviste si "a oricui va face referire de aproape sau de departe la fapte referitoare la persoana sa', a declarat pentru AFP avocatul acesteia, Laurent Jourdan.

"Asta nu e o stire', a spus avocatul, invocand "prejudiciul considerabil' adus clientei sale, adaugand ca s-au depasit frontierele Frantei si explicand ca doamna cu pricina a fost insultata si pe reteaua de socializare Twitter.

×