x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump este „crud” şi „mincinos”, afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

Donald Trump este „crud” şi „mincinos”, afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

23 Aug 2020   •   16:30
Donald Trump este „crud” şi „mincinos”, afirmă sora sa într-o înregistrare secretă

Preşedintele american Donald Trump este o fiinţă „crudă”, „mincinoasă” şi fără principii. Aşa îl caracterizează sora sa, ale cărei comentarii înregistrate în secret au fost redate sâmbătă de Washington Post, citat de Le Figaro.

Maryanne Trump Barry a atacat în special politica de migraţie instituită de preşedinte, ceea ce a dus la separarea copiilor de părinţii lor la frontieră şi trimiterea celor mici la centrele de detenţie.

„Tot ce doreşte este să-şi mulţumească baza electorală”, potrivit acestor înregistrări, pe care le-a obţinut cotidianul american. „Nu are niciun principiu. Nu. Tweet-urile lui nenorocite şi minciunile lui, oh, Dumnezeul meu!”, a adăugat ea.

Înregistrările au fost făcute de nepoata preşedintelui, Mary Trump, care a publicat recent şi o carte în care denunţa „familia toxică” din care provine.

Robert Trump, fratele mai mic al preşedintelui, decedat săptămâna trecută, a întreprins fără succes acţiuni legale pentru a încerca să împiedice publicarea cărţii. Aproximativ 950.000 de exemplare au fost vândute chiar în prima zi. Casa Albă a considera-o „o minciună”.

Sora lui Trump susţine că acesta a trişat la admiterea de la facultate, o afirmaţie prezentă şi în cartea lui Mary Trump.

„El a intrat la Universitatea din Pennsylvania pentru că a dat altcineva examenele în locul lui”, spune ea.

Nici preşedintele, nici Casa Albă nu au comentat afirmaţiile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: donald trump