x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump îi acuză pe democrați că împing țara spre socialism

Donald Trump îi acuză pe democrați că împing țara spre socialism

30 Iul 2020   •   14:17
Donald Trump îi acuză pe democrați că împing țara spre socialism

Preşedintele Donald Trump i-a atacat vehement pe democrați, acuzându-i că vor să distrugă modelul de viață american și împing țara spre socialism, în cadrul campaniei prezidențiale pentru Casa Albă, transmite Reuters.

"Ei vor să dezrădăcineze şi să demoleze fiecare valoare americană", a afirmat șeful administrației americane, aflat în Texas.

Acesta este unul dintre statele grav afectate de pandemia de coronavirus și în care Partidul Republican deține majoritatea.

Trump spune că democrații vor interzice creșterea bovinelor pentru a-și pune în aplicare programul de protecție a mediului. El susține că Joe Biden, contracandidatul său în cursa electorală, se va realătura Acordului de la Paris asupra climei, pe care Trump l-a abandonat la începutul preşedinţiei sale. Texas are o tradiţie îndelungată a fermelor de creştere a vitelor.

Donald Trump îi acuză pe democrați că împing țara spre socialism, fapt susținut de protestele din ultimele luni care au degenerat în violențe și reducerea bugetelor în unele state americane pentru organele de ordine. 

"Vor să şteargă orice urmă de religie din viaţa naţională, vor să ne îndoctrineze copiii, să destructureze poliţia, să distrugă suburbiile, să incite la revolte şi să lase fiecare oraş la bunul plac al stângii radicale", a declarat șeful de la Casa Albă.

×
Subiecte în articol: donald trump Joe Biden socialism