x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Trump îl amenință pe Zuckerberg cu „închisoare pe viață”

Trump îl amenință pe Zuckerberg cu „închisoare pe viață”

de Redacția Jurnalul    |    31 Aug 2024   •   23:00
Trump îl amenință pe Zuckerberg cu „închisoare pe viață”

Donald Trump a amenințat că îl va trimite pe Mark Zuckerberg în închisoare dacă fondatorul Facebook va încerca să influențeze alegerile prezidențiale din 2024, conform unei declarații din noua sa carte, Save America.

Donald Trump l-a amenințat cu „închisoarea pe viață” pe fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, dacă acesta va încerca să influențeze alegerile prezidențiale din 2024, informează Sky News.

Într-o nouă carte, intitulată Save America, care conține fotografii și anecdote din campaniile sale prezidențiale și mandatul de președinte, Trump afirmă că Zuckerberg și-ar putea folosi influența într-un mod nedrept.

Trump face referire la o întâlnire anterioară cu Zuckerberg la Casa Albă, adăugând că, în ciuda aparentei bunăvoințe, Zuckerberg ar fi fost implicat într-un „plan rușinos” împotriva sa.

Acest „plan” este legat, susține Trump, de donațiile de peste 400 de milioane de dolari făcute de Zuckerberg și soția sa, Priscilla Chan, către birourile electorale în 2020, în special în districtele care îi avantajează pe democrați.

De altfel, donațiile au fost contestate de politicienii republicani, care le-au considerat un mod de a influența votul prin poștă în timpul pandemiei de coronavirus.

Trump și susținătorii săi au acuzat în mod repetat că aceste donații au contribuit la pierderea sa în alegerile din 2020.

În cartea sa, Trump afirmă: „Îl monitorizăm îndeaproape, iar dacă face ceva ilegal, va petrece restul vieții sale în închisoare, alături de alții care înșală la alegerile prezidențiale din 2024”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: donald trump Mark Zuckerberg sua