x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump, nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid în SUA

Donald Trump, nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid în SUA

25 Oct 2020   •   19:30
Donald Trump, nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid în SUA

Președintele american Donald Trunp este nemulțumit de modul în care se raportează morții de Covid-19 în SUA. Cei care mor din alte cauze sunt raportaţi decedaţi din cauza Covid, susține liderul de la Casa Albă.

Preşedintele Donald Trump spune că sistemul american de raportare e „pe dos” faţă de cum e în alte ţări. În Statele Unite, dacă o persoană are o situaţie de sănătate critică şi se infectează cu coronavirus, decesul va fi pus pe seama Covid. În acest fel, spitalele şi doctorii iau mai mulţi bani, spune preşedintele.

„Sistemul de raportare în această ţară nu e în regulă. Dacă cineva e grav bolnav de inimă, aproape de moarte, şi se îmbolnăveşte de Covid, America raportează moarte de Covid, alte ţări raportează decesul din cauza problemei de inimă. Trebuie să investigăm lucrurile, sunt un pic pe dos”, a declarat Trump.

Preşedintele le-a spus suporterilor din Wisconsin care a fost tratamentul minune care l-a pus pe picioare, în urma infectării cu coronavirus, scrie Mediafax

„Mi-au dat Regeneron şi m-am trezit următoarea zi simţindu-mă ca Superman. Mi-am rupt cămaşa. ”, a adăugat președintele american.

 

×
Subiecte în articol: donald trump