x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donald Trump: Naţiunea este într-o situaţie foarte periculoasă. Există o furie enormă

Donald Trump: Naţiunea este într-o situaţie foarte periculoasă. Există o furie enormă

16 Aug 2022   •   22:20
Donald Trump: Naţiunea este într-o situaţie foarte periculoasă. Există o furie enormă
Sursa foto: Hepta

Fostul preşedinte american Donald Trump a pledat, luni, pentru acţiuni de reducere a tensiunilor, în contextul ameninţărilor la adresa autorităţilor federale după percheziţia efectuată în reşedinţa sa, dar a criticat operaţiunea Departamentului Justiţiei şi Biroului Federal de Investigaţii (FBI).

În contextul ameninţărilor primite de agenţiile federale după percheziţia FBI în reşedinţa lui Trump din Mar-a-Lago, Florida, fostul lider de la Casa Albă a pledat pentru diminuarea tensiunilor.

"Naţiunea este într-o situaţie foarte periculoasă. Există o furie enormă, cum nu am mai văzut până acum, referitoare la toate înşelătoriile, ani de înşelătorii şi vănători de vrăjitoare, iar acum aceasta nouă. Oamenii sunt foarte furioşi din cauza a ceea ce se întâmplă. Dacă putem face noi ceva să ajutăm, eu şi oamenii mei, noi suntem dispuşi să facem orice pentru a ajuta..., pentru că temperatura trebuie redusă în ţară. În caz contrar, se vor întâmpla lucruri teribile. Oamenii nu vor suporta o nouă înşelătorie", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat postului Fox News Digital.

Fostul preşedinte a criticat din nou decizia Departamentului Justiţiei de a-i percheziţiona reşedinţa.

"Nu a fost niciodată o situaţie ca aceasta, în care autorităţile să fie folosite pentru a descinde în casa unui fost preşedinte al Statelor Unite, de aceea este o furie enormă în ţară, la un nivel nemaivăzut până acum, cu excepţia perioadelor foarte periculoase", a subliniat Trump.

Biroul Federal de Investigaţii (FBI) şi Departamentul pentru Securitate Internă au emis duminică un avertisment privind ameninţări la adresa agenţilor forţelor de ordine, pe fondul tensiunilor apărute după percheziţia la reşedinţa lui Trump.

×
Subiecte în articol: donald trump fbi