x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Donaţii record pentru fundaţia lui Armstrong, după anunţul privind radierea americanului din ciclism

Donaţii record pentru fundaţia lui Armstrong, după anunţul privind radierea americanului din ciclism

25 Aug 2012   •   14:42
Donaţii record pentru fundaţia lui Armstrong, după anunţul privind radierea americanului din ciclism

Anuntul privind radierea pe viata a lui Lance Armstrong din ciclismul profesionist nu a avut un impact negativ asupra fundatiei sportivului de lupta impotriva cancerului, Livestrong, care a primit, vineri, o cantitate record de donatii, informeaza AFP.

"Multumim tuturor sustinatorilor extraordinari ai Livestrong, din intreaga lume", a postat pe Twitter sportivul in varsta de 40 de ani. "Donatiile de vineri sunt de 25 de ori mai mari decat cele de joi. Multumesc, multumesc, multumesc!", a adaugat Armstrong.

Doug Ulman, director executiv al fundatiei lui Armstrong, a declarat pentru postul ESPN ca vineri s-au facut 411 donatii in valoare totala de 78.000 de dolari. Intr-o zi obisnuita, se fac in jur de 45 de donatii in valoare totala de 3.200 de dolari.

Rutierul Lance Armstrong a primit interdictie pe viata si a fost deposedat de toate rezultatele sportive obtinute din 1998 pana in prezent, intre care si sapte victorii in Turul Frantei, a anuntat, vineri, Agentia Americana Antidoping (USADA).

×