x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Dragoste dincolo de moarte: o americancă a refuzat chimioterapia pentru a naşte primul său copil (VIDEO)

Dragoste dincolo de moarte: o americancă a refuzat chimioterapia pentru a naşte primul său copil (VIDEO)

18 Oct 2011   •   19:22
Dragoste dincolo de moarte: o americancă a refuzat chimioterapia pentru a naşte primul său copil (VIDEO)

In luna martie, Stacie Crimm, o americanca in varsta de 41 de ani, primea doua vesti contradictorii. Afla ca a ramas insarcinata cu primul sau copil, dupa aproape 20 de ani care o facusera sa-si piarda orice speranta, insa analizele efectuate imediat dupa confirmarea sarcinii au scos la iveala un cancer la gat, care ii mai dadea sase luni de viata.

Medicii au dat atunci verdictul: chimioterapia ii poate prelungi viata cu cateva luni, insa pastrarea sarcinii era imposibila in aceste conditii. Stacie nu a ezitat nicio clipa si a ales sa se sacrifice pentru ca bebelusul sa traiasca.

Lunile au trecut, insa vestile erau din ce in ce mai proaste pentru femeia insarcinata: cancerul s-a extins si la creier, iar in luna august, medicii din Oklahoma City au decis sa grabeasca nasterea copilului, in conditiile in care Stacie intrase deja in ultima faza a bolii.

Pe 18 august, micuta Dottie Mae venea pe lume prematur, cantarind doar putin peste un kilogram. S-a incapatanat insa sa traiasca, pentru a rasplati, parca, sacrificiul mamei. Erau internate in sectii separate ale aceluiasi spital, iar pe 8 septembrie o asistenta medicala a luat bebelusul de la terapie intensiva si l-a dus in bratele mamei, care nu se mai putea misca.

Doar ochii i s-au umplut de lacrimi in timpul primei si, din pacate, ultimei intalniri cu copilul pe care si-l dorise atat de mult. Trei zile mai tarziu avea sa moara, lasandu-si fiica in grija fratelui sau, tata a patru copii.

×
Subiecte în articol: cancer nastere prematura oklahoma