x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DRAMATIC! Surpriza unui bun samaritean care a sărit să ajute un copil îngropat sub 11 de tone de nisip

DRAMATIC! Surpriza unui bun samaritean care a sărit să ajute un copil îngropat sub 11 de tone de nisip

29 Oct 2014   •   11:30
DRAMATIC! Surpriza unui bun samaritean care a sărit să ajute un copil îngropat sub 11 de tone de nisip

Un bărbat care a sărit să ajute un copil îngropat sub 11 de tone de nisip a avut şocul vieţii lui, după ce a descoperit că era vorba despre propria lui fiică.

Hu Shuncheng, de 32 de ani, se întorcea de la muncă, atunci când a văzut un camion supra-încărcat răsturnându-se în apropierea casei sale din Yiwu, China.

Deşi oamenii care se strânseseră la faţa locului le-au spus muncitorilor că sub muntele de nisip se află un copil, muncitorii au decis să aştepte intervenţia serviciilor de urgență. Bărbatul n-a mai stat pe gânduri şi s-a dus singur să sape în tonele de nisip. Dar, spre groaza lui, a descoperit că era vorba despre fiica sa, în vârstă de patru ani. Disperat, omul a început să urle după ajutor, iar câţiva oameni l-au ajutat să scoată copilul.

Micuţa este în stare critică, dar vie, iar medicii spun că fac tot ce pot să-i salveze viaţa. "Supravieţuirea copilului este datorată în totalitate tatălui său. Copilul este în stare critică, dar trăieştet", au spus medicii.

Copilul a stat sub nisip timp de aproape o oră, până când tatăl său a intervenit providenţial. Potrivit poliției, camionul a fost supraîncărcat, cărând 11 de tone de nisip, deşi autorizaţia de transport era pentru 1,5 tone.

×