x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DSK a fost dat afară din casă! Nici el nu se aştepta la aşa ceva!

DSK a fost dat afară din casă! Nici el nu se aştepta la aşa ceva!

29 Iun 2012   •   12:36
DSK a fost dat afară din casă! Nici el nu se aştepta la aşa ceva!

Dupa luni de zile in care a fost alaturi de sotul ei, Anne Sinclair, in sfarsit s-a saturat sa il mai suporte de destrabalatul ei sot, Dominique Strauss-Kahn.

Sinclair l-a dat afara din casa pe DSK, din luxosul lor apartament parizian, dupa douazeci de ani de mariaj.

O sursa a Reuters confirma separarea si faptul ca cei doi traiesc de o luna in locuinte separate.

Anne Sinclair i-a ramas loiala sotului ei cand acesta a fost acuzat de agresiune sexuala asupra unei cameriste din hotelul Sofitel de la New York, si mai mult, ea i-a platit si cautiunea de un milion de dolari. Chiar daca a scapat de un proces penal pe DSK il asteapta un proces civil intentat de Nafissatou Diallo, camerista de la Sofitel.

Scandalul sexual l-a determinat pe Stauss-Kahn sa isi dea demisia din functia de sef al Fondului Monetar International si i-a distrus speranta de a candida la alegerile prezidentiale din Franta. Socialistii, in cele din urma, au castigat prezidentialele cu noul lor candidat Francois Hollande.

Intre timp au mai iesit la suprafata si alte povesti sordide. O junalista franceza l-a acuzat de tentativa de viol in timpul unui interviu pe care a incercat sa i-l ia in anul 2002. In Franta a fost anchetat pentru ca ar fi angajat prostituate pentru petreceri sexuale.

Sinclair, in varsta de 63 de ani, a renuntat la cariera eu de jurnalist de televiziune pentru a evita conflictul de interese care ar fi intervenit in cariera politica a sotului ei. Acum, in schimb, scrie in editia franceza a Huffington Post.

In timp ce sotia sa se bucura de noua cale din cariera ei DSK este din ce in ce mai deprimat si apasat de ratarea carierei politice.

"Este evitat de toata lumea" a declarat sursa pentru Reuiters. "De ce e mai multe ori el este acasa singur in timp ce Anne este afara si se bucura de noul ei job"

×