x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DSK, deţinut de lux într-un domiciliu de 26 de milioane de dolari.

DSK, deţinut de lux într-un domiciliu de 26 de milioane de dolari.

de Sînziana Stancu    |    20 Mai 2011   •   14:25

Cand probabil nici el nu mai credea, Dominique Strauss-Khan a obtinut joi seara, din partea tribunalului penal din Manhattan, eliberarea pe cautiune. O cautiune grasa, supralicitata de la 1, la 6 milioane de dolari – 1 milion cash si % milioane bonduri. Devotata si iertatoarea lui sotie –cea de-a treia- de origine franco-americana, Anne Sinclair, a fost cea care a strans banii pentru cautiune, pentru ca astazi (vineri, n.r.) sotul ei sa poata parasi teribilul “lagar' de la Rikers Island pentru luxosul lor apartament din Upper East Side, unde o proprietate ca a lor face aproximativ 26 de milioane de dolari, iar inchirierea se ridica la peste 8.000 de dolari pe luna, dupa cum scrie Daily Mail.

Nici bratara electronica de supraveghere pe care e obligat s-o poarte non stop, si nici cei trei “baieti' inarmati care il supravegheaza 24 de ore din 24 ca sa nu fuga din SUA, si pe care ii plateste din buzunarul lui cu peste 200.000 de dolari pe luna, si nici camerele de supraveghere si alarmele puse peste tot nu-l vor impiedica pe fostul director al FMI sa se bucure de o libertate, chiar conditionata, alaturi de familia lui, in complexul Bristol Plaza din Manhattan.

Fiecare resedinta din Bristol Plaza dispune permanent de portar, piscina, sala de gimnastica, garaj, serviciu de camerista care aduce zilnic prosoape curate, valet si room service. De asemenea, bucatariile resedintelor sunt amenajate cu marmura italiana.

Asa va trai de acum si pana la “noi ordine' Dominique Strauss-Kahn, care se va infatisa la o noua audiere in fata tribunalului penal in data de 6 iunie.

×