x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe DSK, scena cu logodnicul

DSK, scena cu logodnicul

13 Iul 2011   •   19:10

Logodnicul cameristei pe care Dominique Strauss-Kahn ar fi agresat-o sexual la 14 mai 2011, in Hotelul Sofitel din New York, le-a dat asigurari unor jurnalisti ca fostul director al Fondului Monetar International "a facut" ceea ce i se reproseaza. |ntr-un interviu publicat miercuri pe site-ul The Daily Beast si preluat de AFP si Mediafax, iubitul cameristei, aflat in inchisoare, le-a oferit jurnalistilor "o poveste" destul de confuza. Originar din Sierra Leone, barbatul in varsta de 35 de ani fusese inregistrat, la o zi dupa presupusa agresiune, spunandu-i logodnicei sale: "Nu iti face griji, acest tip are multi bani, stiu ce fac". Dupa ce au fost facute aceste dezvaluiri, in iunie, Dominique Strauss-Kahn a fost eliberat pe propria raspundere la 1 iulie.

Logodnicul, prezentat de The Daily Beast sub numele de Amara Tarawally a fost portretizat de jurnalisti ca un barbat "calm, de statura medie si cu trasaturi regulate, imbracat in tinuta carcerala", la penitenciarul din Eloy (Arizona, sud-vestul SUA). El a fost acuzat de trafic de canabis si asteapta in prezent hotararea de expulzare.

Plimbare fara verigheta

O alta echipa de jurnalisti, de la site-ul closermag.fr, scriau astazi ca DSK a iesit marti la o plimbare prin Big Apple impreuna cu sotia sa. Fostul sef al FMI nu afisa prea multa multumire, iar cei doi pareau distanti, scrie closermag.fr, citat de Agerpres. Site-ul precizeaza totodata ca Anne Sinclair nu purta verigheta.

×