x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe După 19 ani de căsnicie, a aflat că soția lui fusese născută bărbat: ”Acum îmi explic de ce nu știa să calce”

După 19 ani de căsnicie, a aflat că soția lui fusese născută bărbat: ”Acum îmi explic de ce nu știa să calce”

27 Noi 2012   •   18:15
După 19 ani de căsnicie, a aflat că soția lui fusese născută bărbat: ”Acum îmi explic de ce nu știa să calce”
Sursa foto: Dragos Stoica/Intact Images

Un belgian de 64 de ani, care și-a dat doar prenumele, Jan, a intentat divorț după ce a aflat că soția lui, Monica, alături de care petrecuse 19 ani, fusese născută bărbat.

Adevărul a ieșit la iveală când un văr de-al femeii, care e originară din Indonezia, a venit în vizită și a făcut aluzie la trecutul acesteia.

Jan a povestit pentru publicația belgiană Nieuwsblad că a cunoscut-o pe Monica în 1993, când aceasta venise în Anveres și se angajase ca bonă pentru cei doi copii ai săi.

Jan se afla deja la a doua căsătorie, iar căsnicia lui nu mergea bine.

”Ne-am îndrăgostit repede. Era o femeie foarte atrăgătoare, foarte feminină, nu avea nicio trăsătură masculină. Ea avea 27 de ani, atunci. Am întrebat-o dacă își dorește copii și ea a zis că nu. Am fost ușurat, pentru că eu aveam 44 de ani și crescusem deja doi copii”, a povestit Jan.

“De-a lungul anilor mi-a zis că ia pastile contraceptive. Nici în timp ce făceam sex nu am observat ceva ciudat. E drept, folosea des lubrifiante, ceea ce, aparent, este un lucru normal pentru transsexuali”, spune Jan, care spune că nu a avut multe lucruri a-i reproșa Monicăi, ca soție.

“A fost o mamă bună pentru copiii mei, gătea fantastic, deși nu prea se pricepea la curățenie și la călcat - acum știu și de ce”.

Jan spune, însă, că în ultima vreme relația lor începuse să scârțâie. Soția sa ieșea tot mai mult în oraș singură și purta haine prea provocatoare.

“Am prins-o și când se uita la poze cu tineri, pe internet. Dar n-am bănuit nimic până când nu a venit un văr de-al ei în vizită și a scăpat porumbelul”.

Monica a recunoscut, în cele din urmă, că s-a născut bărbat și a făcut o operație de schimbare de sex, în tinerețe.

“Am fost oripilat. Mă simt de parcă aș fi fost violat timp de 20 de ani”, spune Jan.

Jan și Monica încă trăiesc împreună, pentru că judecătorul a respins cererea acestuia ca Monica să fie evacuată din locuința celor doi.

“Locuim în camere separate și nu ne vorbim. Ceea ce mi-a făcut Monica mie și familiei mele este de neiertat. Vreau să dispară din viața mea”, mai spune Jan. 

×
Subiecte în articol: schimbare de sex transsexuali casatorie