x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe "E o scârbă, o puştoaică răzgâiată!". Fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, agresată verbal de un fotograf (VIDEO)

"E o scârbă, o puştoaică răzgâiată!". Fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, agresată verbal de un fotograf (VIDEO)

12 Iul 2013   •   12:05
"E o scârbă, o puştoaică răzgâiată!". Fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, agresată verbal de un fotograf  (VIDEO)

Suri Cruise, fiica actorilor Tom Cruise şi Katie Holmes, a fost agresată verbal de un fotograf, în timp ce se îndrepta spre automobilul mamei sale. În vârstă de şapte ani, Suri mergea alături de o colegă de şcoală şi de mama ei, prin New York, în momentul în care au fost înconjurate de câţiva paparazzi, informează contactmusic.com.

În înregistrarea video a acestui incident se poate vedea cum fiica actorului Tom Cruise, exasperată, începe să strige spre fotografi: "Încercăm să ajungem la maşină! Opriţi-vă! Daţi-vă din drum!". În momentul în care Suri a urcat în maşină, un fotograf a strigat spre ea: "La revedere, Suri. Eşti un copil răzgâiat!".

Bărbatul, a cărui identitate nu este deocamdată cunoscută, a fost certat imediat de un coleg fotograf, care i-a reproşat faptul că a fost prea aspru cu Suri. Fotograful însă a adăugat: "Nu-mi pasă. E o scârbă, omule. O puştoaică răzgâiată".



×