x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ea e Mica Prinţesă, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William (VIDEO)

Ea e Mica Prinţesă, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William (VIDEO)

de Dragoş Tănase    |    03 Mai 2015   •   15:54
Ea e Mica Prinţesă, fiica lui Kate Middleton şi a Prinţului William (VIDEO)
Sursa foto: Captură video (antena3.ro)

Cu o căciuliţă albă pe cap şi acoperită cu o păturică, ca să fie protejată de aerul rece, fiica Ducesei de Cambridge şi a Prinţului William a fost prezentată lumii întregi în faţa maternităţii St. Mary, la doar câteva ore după ce a venit pe lume.

Fetiţa nu a părut deloc deranjată de uralele cu care a fost primită şi a dormit liniştită în braţele mamei ei, care a radiat de fericire, potrivit Antena 3.

Kate Middleton a născut ieri dimineaţă, la ora 8.34, ora locală (10.34 - ora României), iar în aceeași zi, seara, a fost externată, împreună cu fetiţa. Singurul vizitator care a mers în salon după naştere a fost fiul ducesei, prinţul George.

Părinţii ei au salutat zâmbitori mulţimea şi au mulţumit pentru răbdarea britanicilor care au aşteptat naşterea prinţesei. Ducii de Camgridge au plecat apoi spre palatul Kensington, cu un autoturism de teren condus de însuși Prințul William. Fetița se va numi Charlotte sau Alice. Dar şi prenumele Diana era foarte vehiculat printre pariori.

Mica prinţesă a cântărit la naştere 3,7 kilograme şi este în zodia Taurului, la fel ca și străbunica sa, Regina Elisabeta a II-a. Bebeluşul va fi al patrulea moştenitor al coroanei, imediat după prinţul George Alexander Louis, născut și el în același spital, la data de 22 iulie 2013.

×