x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Elton John, despre vedetele de reality-show: "Ar trebui asasinate!"

Elton John, despre vedetele de reality-show: "Ar trebui asasinate!"

27 Noi 2013   •   14:19
Elton John, despre vedetele de reality-show: "Ar trebui asasinate!"

Cântăreţul britanic Elton John a declarat că vedetele de reality-show ar trebui asasinate, întrucât aceste producţii TV atrag doar "oameni de coşmar", al căror unic scop este acela de a deveni celebri.

 Artistul britanic, în vârstă de 66 de ani, este de mulţi ani un critic vehement al acestui tip de producţii TV, informează contactmusic.com. "În programele de reality-show vezi doar acei oameni de coşmar care sunt interesaţi doar de posibilitatea de a deveni celebri, iar tu, ca spectator, îţi doreşti de fapt ca ei să fie asasinaţi", a declarat Elton John pentru BBC World Radio.

Elton John, al cărui nou album de studio, "The Diving Board", al 31-lea din carieră, care conţine piese ale căror versuri vorbesc despre vedetele din industria de divertisment ce ajung celebre la vârste fragede, este de părere că mulţi tineri talentaţi sfârşesc prin a-şi piede controlul întrucât "ar face orice" pentru celebritate.

Invitat de jurnaliştii britanici să vorbească despre noul său album, artistul a declarat: "Este despre cineva care vrea să devină celebru cu orice preţ. Aceşti oameni vor să fie celebri indiferent de consecinţe şi ar face absolut orice pentru a obţine acest lucru".

Mai multe informatii, pe Mediafax.

×