x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Energiile si flacara violet au ajuns in Washington Post

Energiile si flacara violet au ajuns in Washington Post

18 Ian 2010   •   00:00

Vestea că unul dintre foştii candidaţi acuză că a fost împiedicat să câştige, cu ajutorul energilor negative, alegerile prezindenţiale de anul trecut, din România a trecut graniţele, a ajuns în Europa şi apoi peste ocean.

Washington Post, The Guardian, dar şi alte publicaţii din SUA, Europa şi Canada, au preluat în ediţiile electronice o ştire AP care vorbeşte despre "ultima bizarerie în materie de scuze pentru pierderea cursei prezidenţiale din România, de anul trecut".

Cel care a pierdut şi soţia lui pretind că au fost obiectul unor atacuri energetice negative, din partea taberei preşedintelui Traian Băsescu, în timpul unei dezbateri cruciale, scrie Washingtion Post.

Fostul ministru de Externe, Mircea Geoană, care a pierdut alegerile din 6 decembrie, a pretins că Băsescu a ordonat atacuri împotriva sa, scrie Associated Press.

Washington Post citează şi declaraţia făcută de Geoană pentru Antena 3, în care fostul candidat spune că oameni care lucrau pentru Băsescu "în acest domeniu" erau prezenţi dreapta camerei. "I-am văzut şi ştiu cine sunt", mai scrie publicaţia americană, citându-l pe Mircea Geoană, precizând şi că acesta a avut câteva momente foarte slabe în timpul dezbaterii.

Fostul preşedinte Ion Iliescu a respins acuzaţiile spunând că aceste discuţii sunt "pentru persoane naïve şi needucate", a precizat ziarul american.

Din ştire nu a lipsit nici Viorel Hrebenciuc şi conspiraţia cu "flacăra violet" din timpul campaniei.

Ezoterismul şi violetul au ajuns şi în presa italiană. Tiscali Notizie a titrat ieri: "Băsescu mi-a făcut o lucrătură ca să mă învingă".

×
Subiecte în articol: externe