x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Explozie la Chişinău, lângă Ambasada Chinei: Preşedintele Federaţiei de Tenis a murit.

Explozie la Chişinău, lângă Ambasada Chinei: Preşedintele Federaţiei de Tenis a murit.

07 Iun 2011   •   10:11
Explozie la Chişinău, lângă Ambasada Chinei: Preşedintele Federaţiei de Tenis a murit.

Un autoturism Lada cu numere de inmatriculare rusesti a explodat in Chisinau, in apropierea Ambasadei Chinei. In urma deflagratiei, presedintele Federatiei de Tenis din Moldova, Igor Turcan, a murit, informeaza jurnal.md.

Anterior, potrivit vicepresedintelui Federatiei de Tenis, Marina Tauber, Turcan fusese transportat la spital, fiind internat in sectia reanimare. "Ambele picioare i-au fost serios afectate. Sunt foarte mici sansele ca acesta va mai putea merge", au declarat, la putin timp dupa explozie, pentru UNIMEDIA, medicii de la Spitalul de Urgenta.

"Masina este paracata langa Federatia de Tenis si, din informatiile care au fost anuntate, este parcata de doua zile. Nu este exclus ca ar fi un atac terorist, o reglare de conturi. Si asta este cel mai grav lucru. Vedem un atac asupra presedintelui Federatiei de Tenis in plin centrul orasului, lucru care nu a mai avut loc in Chisinau. Ancheta o sa stabileasca cine, cum si unde", a declarat primarul orasului Chisinau, Dorin Chirtoaca.

Purtatorul de cuvant al MAI, Chiril Motpan, a declarat ca "Este prematur sa vorbim despre o tentativa de omor. Politia verifica acum mai multe versiuni de ce ar fi putut avea loc explozia. Cel mai probabil ca este din cauza unei butelii de gaz. In cateva ore politia va putea avea o versiune".


×