x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXPLOZIE puternică la Praga, în centrul oraşului: Peste 40 de persoane au fost rănite

EXPLOZIE puternică la Praga, în centrul oraşului: Peste 40 de persoane au fost rănite

29 Apr 2013   •   12:13
EXPLOZIE puternică la Praga, în centrul oraşului: Peste 40 de persoane au fost rănite
Sursa foto: Strada Divadelni este acoperită cu resturi provenite de la clădirea unde a avut loc explozia
UPDATE 13:00 - Explozia s-a produs la câţiva zeci de metri de Teatrul Naţional din capitala cehă şi s-a auzit până la Castelul din Praga, la circa 1,6 km depărtare, dincolo de râul Vltava. Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei, explozia a fost probabil cauzată de o scurgere de gaze, iar în clădirea avariată de deflagraţie se aflau un birou al Asociaţiei Internaţionale de Transport Aerian (IATA) şi o galerie de artă. Nu există informaţii despre persoane decedate până în acest moment. Clădirile din jurul locului exploziei au fost evacuate, a mai afirmat o purtătoare de cuvânt a pompierilor.

........................

Explozie puternică într-o clădire din centrul oraşului Praga, cel puţin 13 oameni fiind răniţi. Nu se cunosc cauzele exploziei. Potrivit Sky News, mai mulţi oameni au fost prinşi sub dărâmături.

Tomas Hulan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei, a declarat că nu se cunosc deocamdată cauzele exploziei. El a mai spus că în clădire, la momentul exploziei, se aflau 15 oameni.

"Nu se ştie cu exactitate câţi oameni sunt răniţi", a declarat Jirina Fikejzova, purtător de cuvânt al serviciului de urgenţă.

Zdenek Schwarz, şeful serviciului de salvare din Praga, a spus că numărul celor răniţi se ridică la 40.

Ştire în curs de actualizare


×
Subiecte în articol: explozie praga