x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe EXTERNE - Stirile zilei

EXTERNE - Stirile zilei

10 Mar 2004   •   00:00
Un martor al asasinarii lui Djindjici, ucis

Un barbat care a fost martor la asasinarea premierului sarb Zoran Djindjici a fost impuscat mortal saptamana trecuta la Belgrad. In virtutea legii, depozitia lui Kujo Krijestorac va fi citita in fata tribunalului si inclusa printre dovezile acuzarii. Krijestorac se afla la 12 martie anul trecut, cand a fost asasinat Djindjici, chiar pe strada atentatului. (Marina Constantinoiu)

"Armata de kamikaze"

Liderul aripii militare a miscarii Hamas a afirmat, intr-unul dintre rarele sale interviuri, dat publicitatii de o pagina web a gruparii, ca aceasta dispune de "o armata de atentatori sinucigasi" (kamikaze), gata sa comita atacuri antiisraeliene. Deif este dat in urmarire de Israel. (Marina Constantinoiu)

Daca azi s-ar vota Kerry l-ar invinge pe Bush

Candidatul democrat John Kerry l-ar invinge pe presedintele in exercitiu, republicanul George W. Bush, daca prezidentialele din SUA, care vor avea loc in noiembrie, s-ar desfasura azi. Aceasta este concluzia unui sondaj de opinie Gallup, citat de AFP. Senatorul de Massachussetts ar obtine 52% din voturi, iar Bush doar 44%. (Marina Constantinoiu)

×
Subiecte în articol: externe