x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Factură telefonică de 29.000 de euro pentru “ora exactă”, la un minister britanic!

Factură telefonică de 29.000 de euro pentru “ora exactă”, la un minister britanic!

de Istvan Deak    |    25 Aug 2013   •   14:47
Factură telefonică de 29.000 de euro pentru “ora exactă”, la un minister britanic!

Un minister din Marea Britanie a cheltuit frumoasa sumă de 29.000 de euro pe facturi telefonice doar pentru apeluri la “ora exactă”, în ciuda interdicţiilor impuse angajaţilor de a apela la acest serviciu cu plată.

Ministerul a interzis încă din martie 2012 personalului său să apeleze “ora exactă”, un sistem contra-cost, introdus în Marea Britanie în 1936. Conducerea ministerului a cerut angajaţilor ca, în caz de nevoie, să consulte ora exactă pe site-urile Internet care sunt gratuite.

In ciuda acestui fapt, ministerul a primit o factură telefonică de 22.000 de euro pentru 2012 şi de peste 7.000 de euro de la începutul lui 2013 până în prezent, din cauza celor 0,35 de euro pe minut, cu cât sunt taxate apelurile la “ora exactă”.

“Sistemul nostru telefonic a căpătat o interdicţie de apelare către ‚ora exactă’, dar, din cauza unei erori tehnice, au fost făcute nişte cheltuieli din neglijenţă, toate având legătură cu ‚ora exactă’. De acum înainte vor înceta”, a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului.


×
Subiecte în articol: factura telefon minister britanic