x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Familia nu îl va înmormânta pe Michael Jackson fără creier

Familia nu îl va înmormânta pe Michael Jackson fără creier

09 Iul 2009   •   00:00

Familia Jackson aşteaptă să primească creierul lui Michael Jackson, aflat în prezent în posesia medicilor legişti pentru efectuarea unor teste neuropatologice în vederea stabilirii cauzelor decesului, pentru a putea să îl înmormânteze pe star, a relatat Mediafax citând timesonline.co.uk.



Marţi, la ceremonia funerară publică de la Staples Center din Los Angeles, în sicriul placat cu aur, amplasat în faţa scenei, s-a aflat trupul neînsufleţit al starului american, însă fără creierul acestuia. Miercuri, Institutul de medicină legală din Los Angeles a confirmat că acest organ a fost reţinut în laborator pentru efectuarea testelor neuropatologice. "Imediat după ce vom termina testele pe creier, îl vom preda familiei", a declarat Ed Winter, asistentul principal al medicului legist.

"Ultima informaţie pe care am auzit-o este că familia nu va înhuma trupul, deocamdată", a precizat acesta. Medicii legişti aşteaptă rezultatele testelor toxicologice pentru a verifica dacă Michael Jackson a abuzat de medicamente eliberabile doar pe reţetă, inclusiv de un anestezic extrem de puternic (Propofol), comercializat sub numele de Diprivan. Potrivit presei americane, poliţia investighează cel puţin cinci medici care i-au prescris o serie de medicamente puternice vedetei. Michael Jackson a murit pe 25 iunie, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac a cărui cauză rămâne de stabilit. (MFM)

×
Subiecte în articol: externe