x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fanii cuplului princiar au dormit în corturi în faţa Westminster Abbey

Fanii cuplului princiar au dormit în corturi în faţa Westminster Abbey

29 Apr 2011   •   08:45
Fanii cuplului princiar au dormit în corturi în faţa Westminster Abbey
Sursa foto: /AFP
162896-.jpgSute de mii de oameni din toate colţurile lumii aşteaptă la Londra începerea ceremoniilor. Autorităţile estimează că aproape un milion de persoane se vor afla pe traseul coloanei oficiale.  Cei mai norocoşi şi-au ocupat locuri chiar în faţa catedralei Westminster Abbey.

Am venit cu fiicele mele şi cu patru nepoţi, dar ei sunt la hotel, fireşte. Vrem să vedem toată nunta, să fim printre admiratorii mirilor şi să nu ratăm distracţia", a spus Cynthia Fisher din Sheffield.

"Ultima oară când l-am văzut pe prinţul William, el avea 15 ani, un băieţel. Acum are 29 de ani şi se pregăteşte pentru una dint cele mai importante zile din viaţa lui. Nu puteam rata aşa ceva", a spus Julie Caine din Newcastle.

"Pentru noi este ceva măreţ, vrem să simţim atmosfera, grandoarea evenimentului. Aşa că ne-am gândit să venim la Londra, decât să ne uităm la televizor.  Este foarte entuziasmant. Se întâmplă o dată în viaţă", au declarat nişte participante la eveniment.

Pe lângă forţele de securitate mobilizate, autorităţile londoneze au pregătit o întreagă armată de gunoieri. Se estimează că în urma celor veniţi să asiste la ceremonii vor rămâne aproape  140 de tone de resturi, aşa că salubrizarea va avea de lucru.

×