x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe FARMEC PERSONAL ÎN SCOP CARITABIL / Brad Pitt a înnebunit Capitoliul

FARMEC PERSONAL ÎN SCOP CARITABIL / Brad Pitt a înnebunit Capitoliul

de Sînziana Stancu    |    06 Mar 2009   •   00:00

De cum a pus piciorul în clădirea Congresului american, vedeta de la Hollywood i-a tulburat până şi pe bărbaţi , care l-au privit cu admiraţie, dar şi cu invidie.




Credit: Patrick Kovarik/AFP/MEDIAFAX 

Vestea că Brad Pitt vine personal să ceară un ajutor financiar Congresului pentru reconstrucţia oraşului New Orleans, distrus de uraganul Katrina, a scos toată suflarea feminină din birouri, dar şi o ceată consistentă de domni parlamentari, care au început să “picheteze” holurile prin care se credea că va intra vedeta. Toţi erau curioşi să-l vadă pe “cel mai frumos bărbat de pe planetă”, cum a fost “decretat” acum câţiva ani, în carne şi oase, cu sau fără Angelina Jolie, şi ea fiind deţinătoare a cel puţin unui titlu de “cea mai frumoasă şi sexy femeie din lume”.

Brad a venit fără Angelina, spre bucuria doamnelor parlamentar, care au putut să îl privească în voie, din cap până în picioare, să îi urmărească fiecare mişcare şi să îi analizeze fiecare gest. Normal că aveau să profite, pentru că o asemenea ocazie nu li se iveşte în fiecare zi!...

INTRARE CA-N FILME
La 13:30, joi, Brad a descins dintr-un SUV cu geamuri fumurii, cu patru bodyguarzi după el. Cei care au stat în preajma Uşii de Nord au fost cei mai avantajaţi, pentru că Brad a intrat pe acolo. Cu ochelari de soare negri, îmbrăcat în costum gri cenuşiu, în acelaşi ton ca şi cele ale bodyguarzilor săi, actorul domina faimosul coridor “Brumidi”, cu frumoase ornamente şi picturi vechi, pe care vedeta de la Hollywood nu le-a putut probabil admira din plin din cauza ochelarilor de soare. În faţa şi mai ales în spatele lui Brad s-a format câte un cârd de jurnalişti, fotoreporteri, dar şi parlamentari, care l-au urmărit pas cu pas, până a ajuns în biroul liderului majorităţii din Senat, Harry Reid.

VRĂJIŢI

După ce au discutat despre planul de reconstrucţie pentru New Orleans, Reid nu s-a putut abţine să-i mărturisească lui Brad că l-a invidiat pe adjunctul lui, Dick Durbin, care, cu o zi înainte, se întâlnise cu vedeta de fotbal Mia Hamm. Ca să-l consoleze, Brad i-a promis că la următoarea întâlnire va veni şi cu Angelina, asigurându-l pe Reid că îl poate face de pe-acum “gelos” pe Durbin. Însă o altă persoană aflată de faţă la discuţii a spus în glumă că “Durbin s-a întâlnit deja cu Angelina”.

Ar fi puţin spus că Nancy Pelosi, prima femeie-preşedinte a Camerei Reprezentanţilor, nu a rămas imună la farmecul lui Brad. După ce l-a felicitat pe actor că se implică în refacerea oraşului lovit de uragan, ea a recunoscut că întâlnirea cu el îi va permite să se laude în gura mare “în faţa copiilor şi nepoţilor ei”, că l-a văzut de aproape, în carne şi oase, chiar şi cu riscul de a le stârni invidia.






×
Subiecte în articol: externe brad