x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Faţa criminalului care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman, pe eBay. Ai purta o astfel de mască de Halloween?

Faţa criminalului care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman, pe eBay. Ai purta o astfel de mască de Halloween?

08 Oct 2012   •   17:23
Faţa criminalului care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman, pe eBay. Ai purta o astfel de mască de Halloween?

O mască de Halloween care arată ca faţa lui James Holmes, criminalul care a ucis 12 oameni la premiera filmului Batman într-un cinematograf din oraşul Aurora, statul Colorado, a fost scoasă la licitaţie pe eBay, aceasta fiind scoasă imediat pentru că încălca regulile site-ului, informează nydailynews.com.

Persoana care a scos la licitaţie masca a spus că "este cel mai perturbator lucru pe care ai putea să-l ai". "Nu există ceva mai înfricoşător decât să intri în mintea lui James Holmes şi să-i porţi faţa", a scris utilizatorul. Suma pentru mască pleca de la 500 de dolari.

Site-ul de licitaţii online eBay a anulat licitaţia pentru că "nu permite utilizatorilor săi să obţină bani din tragedii umane şi suferinţe".

În luna iulie, James Holmes, un student în vârstă de 24 de ani, a ucis 12 persoane şi a rănit alte 58, după ce a intrat în sala plină cu spectatori a cinematografului din oraşul Aurora (Colorado), unde era programată premiera "The Dark Knight Rises", al treilea film din franciza "Batman".

×