x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Fecioara Maria, APARIŢIE MIRACULOASĂ pe fereastra unui spital. Sute de credincioşi au venit să vadă MINUNEA (VIDEO)

Fecioara Maria, APARIŢIE MIRACULOASĂ pe fereastra unui spital. Sute de credincioşi au venit să vadă MINUNEA (VIDEO)

12 Noi 2012   •   10:32
Fecioara Maria, APARIŢIE MIRACULOASĂ pe fereastra unui spital. Sute de credincioşi au venit să vadă MINUNEA (VIDEO)
Sursa foto: MOHD RASFAN/AFP

Sute de oameni s-au adunat în faţa unui spital malaiezian din capitala Kuala Lumpur pentru a vedea minunea şi pentru a se ruga în fața a ceea ce ei cred că este "apariţia miraculoasă" a Fecioarei Maria.

Credincioşii strânşi în faţa spitalului, dintre care unii au venit de la distanţe de sute de kilometri, spun că imaginea care a apărut pe ferestra de la etajul şapte al spitalului nu este singulară. Ei susţin că, două ferestre "mai încolo" poate fi văzut Iisus.

Oamenii aprind lumânări şi se roagă în faţa imeginii, care a ajuns viral pe Facebook. Unii au descris scena ca fiind vorba despre un miracol.

"Credem că Maria, mama lui Dumnezeu, are un mesaj pentru noi, se uită la noi. Îl putem vedea şi pe Iisus, care se mişcă. Imaginile nu sunt statice", spune o localnică, potrivit Daily Mail.

Femeia în vârstă de 54 de ani susţine că apariţiile nu sunt o făcătură.

"E o minune că Mama noastră ni se înfățișează pe un spital, acolo unde oamenii bolnavi plâng după ajutor", spune şi Janet Tong.

Un tânăr care se afla internat în spital a spus că dinăuntru imaginea nu se vede. "Am atins sticla, gândindu-mă că ar putea fi o imagine pictată, dar nu se vedea nimic, doar de afară se poate observa imaginea Fecioarei Maria", a declarat un tânăr de 21 de ani.

Reprezentanții bisericii catolice din Malaezia nu au făcut încă niciun un comentariu și au precizat că vor verifica autenticitatea imaginii.

Nici conducerea spitalului nu a vrut să comenteze aceste incident.

×