x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Femeia rănită în accidentul rutier provocat de Prinţul Philip nu a fost contactată pentru a da declaraţii

Femeia rănită în accidentul rutier provocat de Prinţul Philip nu a fost contactată pentru a da declaraţii

21 Ian 2019   •   17:50
Femeia rănită în accidentul rutier provocat de Prinţul Philip nu a fost contactată pentru a da declaraţii
Sursa foto: Captură video

Femeia care şi-a rupt încheietura în urma accidentului rutier provocat de Ducele de Edinburgh a criticat poliţia pentru modul în care a tratat-o, afirmând că încă nu a fost chemată să dea o declaraţie, la patru zile de la accident, scrie The Telegraph.

Emma Fairweather, în vârstă de 46 de ani, era pasager într-o Kia Caren care a intrat în coliziune cu Land Roverul condus de Prinţul Philip, joi. Aceasta a povestit că a întristat-o modul în care a fost tratată de poliţie şi de Casa Regală.

Femeia a spus că nu i s-a solicitat să ofere o declaraţie detaliată în legătură cu ce s-a întâmplat şi că este de părere că a fost tratată diferit faţă de Duce, care a fost fotografiat conducând din noi.

“Trebuie să înţeleagă că am îngrijorări medicale. Sunt foarte îngrijorată că nu mi-a fost solicitată o declaraţie. Când am contactat un ofiţer pentru a-i spune că am un număr de întrebări, nu a fost pregătit să le asculte”, a spus Fairweather.

“Trebuie să existe o decizie dacă Prinţul Philip şi cu mine o să primim acelaşi tratament sau nu”, a adăugat aceasta. “Nu am avut o verificare medicală completă încă, simt că tratamentul său sau experienţa sa nu au fost aceleaşi ca în cazul meu.”

“În orice anchetă care are în vedere o coliziune, prioritatea noastră este să asigurăm bunăstarea medicală, înainte de a lua orice declaraţie. Putem să confirmăm că aranjamentele au fost făcute vineri, 18 ianuarie, pentru a lua o declaraţie de la pasagerii implicaţi în coliziune. Aceasta va avea loc mâine, 22 ianuarie.”, a spus un purtător de cuvânt al Poliţiei Norfolk.  

×