x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe O fetiță de 16 luni a murit de foame, lăsată singură acasă de 10 zile, mama fiind în concediu

O fetiță de 16 luni a murit de foame, lăsată singură acasă de 10 zile, mama fiind în concediu

de Redacția Jurnalul    |    23 Iun 2023   •   23:45
O fetiță de 16 luni a murit de foame, lăsată singură acasă de 10 zile, mama fiind în concediu

O fetiță de 16 luni a murit de foame, lăsată singură acasă timp de 10 zile, în timp ce mama ei era în vacanță. Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, este arestată și acuzată de crimă după ce copilul ei, Jailyn, a fost găsit fără viață în casa lor din Cleveland.

Jailyn Candelario, în vârstă de 16 luni, a fost găsită "extrem de deshidratată" după ce mama ei, Kristel Candelario, a plecat într-o vacanță și a lăsat-o singură, a declarat poliția, potrivit NBC News. Mama ei a plecat 10 zile în vacanță, fără să fi luat vreo măsură pentru îngrijirea fetiței de 16 luni.

Kristel Candelario, în vârstă de 31 de ani, a fost arestată și acuzată de crimă după ce fetița ei, Jailyn, a fost găsită fără răspuns în casa lor din 3129 W. 97th St.

Potrivit poliției, asupra fetiței nu au fost identificate semne de agresiune, însă investigația a arătat că a fost lăsată nesupravegheată și singură, ceea ce a dus la deces.

Când Candelario s-a întors acasă după vacanța de 10 zile făcută în în Puerto Rico și Detroit, a găsit-o pe Jailyn într-o stare gravă de deshidratare. Patul copilului era murdar și plin de urină și fecale.

Vecinii au declarat că mama le ceruse în trecut să aibă grijă de Jailyn și nu înțelegeau de ce nu le-a cerut și acum ajutorul. Ei se declară șocați, declarând că țineau foarte mult la copilă. O vecină a spus că Jailyn era lăsată adesea în grija bunicii sale. "Mama voia mereu să iasă în oraș și o lăsa adesea cu bunica ei", a declarat aceasta pentru WOIO.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: fetita deces